Snökaos......Igen

Ja i fredas var det snökaos igen, jag jobbade kväll och de undrade om jag kunde jobba natt....HELL NO! Jobbade sen även morgonen därefter, då var vi 4 pers på 33 boende, det ni. Kvalitativ vård. Men det lugnade sig på eftermiddagen och det verkade som om allt folk kom dit trots allt.

Och idag ja då snöar det igen...

Nu börjar jag ge upp om barmark på vägarna så viss snow me over.


;) snygg engelska


Men men ska iväg till Vellinge, handla lite mat och sedan slängs jag av i stallet, ska jogga lite i drivorna med två andra i stallet...


Baj baj

Sunshine

Det var ganska trevligt väder idag, hade varit underbart om det inte blåst, som vanligt.

Red ut på Loffsan som tänkt, hon frös så mkt så att jag trodde hon skulle gå i bitar, men lite skritt i djup snö och hon blev varm. Joggade i snö drivorna och sedan även galopperade. Loffsan tog i som abra den och frustade nöjt med öronen spetsade :)

Tyvärr gick mina (Short)chaps sönder, så nu sitter jag och pinas genom att töja ut mina nya chaps...hoppas på att kunna känna mina fötter efter morgondagens eller lördagens ridning. Annars får jag trycka på mig mina läderstövlar istället.Hejdå stallet
Blåste inte så mkt när vi körde hem så hoppas på en lugn förmiddag i stallet imorgon.Jobbar eftermiddag imorgon, hoppas det blir ngn rolig att jobba med.

Tjo baloo

Snart stallet

Underbart väder idag, snön lyser vitt och solen strååålar.

Idag ska jag försöka mig på att rida ut, inte ut ut utan ut på fältet, runt gården osv. Får väl klä på loffsan en del men tror nog hon uppskattar det mer än att knata i ridhuset.

Letar lite smått efter ett lila schabrak för jag har en liten besatthet av att ha matchande schabrak till alal mina lindor och vise versa.
Så om ni ser ett lila schabrak så hojta gärna.Brr det blåser

Blev en snabb tur i stallet, tömkörde Kattis fullblod, tjatte, är väl fjärde ggn nu och han går mkt bra :)

Sedan släppte jag lös Loffsan i ridhuset och hon sprang gärnet, hon behövde blås genom luftrören lite;).

Spåren där man gått blåste igen på nolltid, tack och lov hade loffsan lä i sin hage så hon såg ganska så bekymmersfri ut när jag skulle hämta henne, hon mumsade på höt och så väldigt välinpackad ut.


Så här såg det ut när jag gick mot ridhuset i väntan på min chaufför.Ganska mkt snö ocksåOch hemfärden, där man såg vääääldigt mkt.Eller kanske inte.


Slänger in en varm bild istället som omväxling
tt av alla våra goda smultron i trädgårdenOch en på mig och min ena syster, likheten är slående ;)

Snö.......igen

Ja då snöar det igen, är något trött på det faktist, vill ha en gnutta vår nu...Så här ser det ut än så länge....inte så farligt dock. men man vet ju inte hur det ser ut på vägarna, här är det iaf lä.


Ska iaf iväg och lämna lite paket på posten, bla min sadel, den ska åka till Borås.

Tror ni de förstår mitt dolda budskap?

Sen blir det stallet och min planerade skrittur runt gården verkar ha blivit inställd och alla aktiviteter sker inomhus idag;)


bye bye

Viiiinter

Kan inte minnas att vi haft så här lång vinter , inte på länge iaf.

Väldigt skönt att slippa gegga och allt regn, dock kan det sluta blåsa tack.

Igår skoddes damen, framskorna inte så slitna så de skoddes om, tant har fått liiiite större fötter på bara en skoperiod. najs och hennes väldigt ojämna hov höger fram hade knappt blivit sned. Fortfarande barfota bak...

Var väldigt fint väder igår förmiddag, tog lite bilder på min påpälsade dam.

Hon går själv för tillfället då hon är så otroligt stressad i vissa situationer i den grupp hon gick med så att hon höll på att attackera de andra, ägarna kunde inte få in sina hästar och en gick omkull. = Loffsan får gå själv tills några hästar är sålda och en har flyttat så får vi omgruppera då.


Var och letade efter ett helhalstäcke härom veckan och varken Eko eller Hööks hade, så då blev jag trött på att leta och beställde hem ett billigt från Haglunds.

http://www.hastprodukter.se/products.asp?catid=12&artnr=600105

ett grönt

Givetvis har de sänkt priset nu när jag redan beställt, men men så får det vara.

Snart ska jag även börja på ett mamma vikariat, superskönt att ha garanterade timmar.Baj baj


RSS 2.0