SunshineSkönt höstväder igår :) ( på väg till Josses stall för tömkörning )Godnatt


Trött

Morgonen började med ett telefonsamtal, Cissis ena häst var sjuker och hon vart tvungen att köra till Stenestad med honom. Så jag skulle släppa ut hästarna, vattna dem, ordna lunch hö och intags hö...2 timamrs konstant rörelse...

Mockade sen och sedan blev det tömkörning för damen.


Hem senare, köpte lite gott, mös i soffan och såg ett avsnitt av Gossip Girl, på vår nya tv där man kan med hjälp av en USB lägga in filmer som man laddat ner...kanoners No more framför datorn på oskön stol!

Vid 17:30 körde jag vidare till Josses stall och skulle tömköra Stanley, tog med mina tömmar i läder då jag gillar dem bättre ;)

Stel pojke som inte riktigt ville ställa igenom, aldrig sett en sådan rolig form på en häst förut. Men efter mkt om och men släppte han igenom så gott han kunde för denna gången och gick väldigt fint och med takt för det mesta. Duktiga pojken.

Imorgon är det upp kl 9 stallet, kandarridning på loffs sen hem igen o se lite på  tv innan jobb kl 15...


NATTI

Uteritt

Wuuhuu, red ut en runda själv med loffs igår... Jättemysigt. Kallt, vindstilla och solen sken.


Damen var pigg och spännd så det slog lite gnistor från skorna lite då och då.


Väldigt spännd som sagt ;) Kan ju finnas ngt livsfarligt i buskarnaSuperfin solnedgång när jag körde hem 1 + gradStress

Stressen kryper sakta men säkert i buskarna runt omkring mig...ush...men bara o skaka av sig den


Idag har man haft en ganska bra dag, gick upp "tidigt" (9:00) och stack till stallet, red tösen och hon gick najs.

hem och slappa innan jobb och sen nu sitter man här. Skrotar runder på nätet och vad finner man, jo min mamma har lagt ut nakenbilder på sig själv på facebook! Braaaavooooo!!  *Applåder* Min mamma har en sådan vuxen syn på allt!

Man jobbar verkligen på den otroligt sargade relation man har med två av sina döttrar på det viset...Bye bye fucker!

Men men nog med hat ;)

Imorgon är jag ofrivilligt ledig, behöver pengar! Så då SKA jag ( om vädret tillåter) masa mig tillt relleborg och fixa legget. Sen till stallet motionera damen igen, och senare till Gessie och tömköra Martinas unghäst.

Baj baj

dagen

Idag hade jag utsläppet så när man kröp ur sängen ca 7:45 och tittade ut ur fönstret kände man enbart för att krypa tillbaka igen, men icke.


 
På med regnkläderna och ett leeden på läpparna och att man sen fick kämpa mot blåsten, kastvindarna och ösregnet var en annan sak.
 

Väl i stallet så hade hästarna den enorma turen att gården för en gångs skull gjorde att det blev någerlunda lä i hagarna.

På dagens agenda stod det att jag skulle klippa två hästar.

Sagt och gjort, Började med Arne (Aragorn) en herre på 173 cm som inte tyckte det var allt för poppis att ätas upp av den livsfarliga klippmaskinen. Men det gick överlag bra :D

Mocka, kolla på loffs så att hon överlevde i skitvädret, ge lunchhö, sen kom Josse och plockade upp mig.

Det bar iväg mot nästa klippoffer, Stanley, endast halvklippning på honom. Vi tog in deras hästar så att han skulle hinna torka medans vi for in till Jägers för att lämna tillbaka lite benskydd och kika på täcken. Blev ett täcke på eko, stalltäcke 220g.
Blev samma för Josse eftersom fleecetäcken över stl 125 inte existerade på Eko.

Sedan for vi tillbaka till hennes stall, klippte Stanley, som för övrigt skötte sig jättebra.

Det optimala enligt mig är att duscha en häst efter klippningen eftersom det måste klia oerhört i hela kroppen, men Josse har inget varmvatten så det fick blia tt han släpptes i padocken och fick rulla sig grundligt
Supernajs sa Stanley


Imorgon kommer jag nog klippa loffsan igen, hon ser ut som en fluffig nallebjörn, har inte bestämt mig ifall hjärtat på rumpan försvinner eller om det blir en kamrat bredvid ;), men jag kommer inte klippa benen denna gången utan det blir nästa gång igen.

Nu borde man kanske krypa ner i säng men jag är inte trött för en gångs skull, kanske har att göra med att jag slumrade en timme när jag kom hem från Josse ;)
Natti natt
Nyfriserad

jupps nu är man nyfriserad och slingad, såååååå skönt


Man ser dock inte slingningen så bra då den ska vara naturlig, men är två olika färger, en ren blekning och sen en blond med röda toner i, passar mig ypperligt :)


Stack sedan in till vellinge för att fixa en sak med mopeden, under tiden jag väntade på den så smög jag in om T&A och snackade med Martina, köpte två par celeste stein strumpor till ;)ochfin fint, red även idag men damen kändes inte helt på G, så jag bröt efter ett tag och vi tar upp det igen på lördag.
Hon har luddat p åsig en del igen så om en vecka eller två så ska det klippas igen, dock lämnas benen denna gången.

Får se om hjärtat försvinner  eller om det tillkommer ett på andra sidan också ;)

Beställde matchande lindor till mitt Eskadron impuls schabrak i färgen "Iceblue", dock så tar det ca 1 månad tills de kommer då T&A precis lagt beställning.

På söndag är det träning för Jari .... vad det nu var och jag hade gärna velat vara med, vet inte om jag ska eller ej...om loffsan och jag är redo för den pressen eller om vi ska fortsätta för susanne några veckor till....


baj baj


RSS 2.0