Falsterbo dag 2 ( Lördag)

Vi kände(jag) att söndagen skulle bli lite stressig med både shopping och läktarsittning så vi stack ner på lördagen också.
Vilket var tur för vi fyndade ännu mer, Alexandra fyndade till slut sina älsklings pikeur hos stablestore som hade 20% på allt. Till ungefär samma pris som det hade blivit om hon köpt dem via Calevo.com 1400kr ca. Jag fyndade äntligen en hjälm. Min har verkligen gjort sitt trots flera tvättar. Den nya kan man ta ut fodret på och tvätta. Underbart.
Fyndade även ett swarovskipannband för halva priset.
 
Har inte köpt ett enda schabrak denna mässan och det måste nog vara rekord. Var riktigt nära flera ggr men kunde inte riktigt se behovet.
 
Kingsland strumpor hos börjes 3pack*3= 150kr Är ingen större fan av rosa men detta kan man ju inte motstå
 
Hjälmen ska vara brun/svart men svårt att få till på bild
 
champagnefärgade stenar ord.pris 599kr 50% 300kr = Lagom
 
och en sadelgjord hos börjes 115kr
 
 

Falsterbo dag 1

Min syster hittade ett kanonfynd åt mig efter bara ett par minuter. Tränset med DET! Har letat efter ett snyggt rundsytt träns med alla spännen i nacken men inte för 3000kr, helst under 1000-lappen. Och vad finner hon?! Jo ett glengordon Amadeus 1600kr med 50% rea på. Wuuuhuuu inkl rundsydda lädertyglar.
 
Nosgrimman ser inte så bred ut på bilden men den är faktiskt ca 3,5cm-4cm bred skulle jag tro. Helt acceptabel i mina ögon iaf ;)
 
Nästa fynd var en förbygel på Lyckås 30% på allt av deras läder
 
Grimskaft med rätt knäppe och bruna kingsland
 
Tekna tyglar, helt gudomliga i biothane-material. Ska prova dem i veckan men j*vlar så sköna de är. Och behöver bara torkas av. 
 
Idag bär det dit igen för en shoppingtur där vi ska hitta allt åt min syster
 

Vattenfontän

Läste om vattenfontän åt katter, som sägs vara något av det bästa då katter redan dricker så dåligt.
Så då klickade jag hem en sådan från animail.se. Det blir inte mycket att handla för i Falsterbo men i utbyte så får jag väldigt mycket gos och bus från två kattungar.

Kisebebisar!

På fredag den 6 juli blir jag kattägare.
Vi har adopterat 2 kattbröder från kattkommandoSyd http://kks.nu/ . En familj hittade dem i en trädgård när de var ca 7-8 veckor.
Jag och min svärmor var och hälsade på dem hos sin stödfamilj i torsdags och bestämde oss direkt. Meddelade kontaktpersonen och sen åkte vi till ArkenZoo för att handla alla tillbehör 
Stor kattlåda med lock, Bozita kattmat för den är svensk och då blir det mer miljövänligt. Fått mycket positiv kritik också. Lite blötfoder, leksaker och matskålar.
Klösträd måste de också ha men fy så dyrt det är i butikerna! Ett vanligt träd på ca 1m-1,20m 1100-2000kr. Så sökte lite på nätet efter att Josse sagt att det finns bra mkt billigare där och fann http://kattlycka.se/ Superbilliga bra klösträd. Så fick bli ett träd på 186cm 
Här har vi då pojkarna. Kommer många fler bilder sen när de väl anlänt. Den ena har gula ögon och den andra har gröna.

RSS 2.0