Kossor på grönbete

Idag släpptes hästarna över i gräshagarna en timme innan intaget, väldigt lyckliga hästar må jag säga.

Sen premiärred Sandra sin pöjk efter någon månads vila, 2 veckor kvar tills han ska visas i Bollerup
Efter det så "plågade" hon loffsan i ca en timme eller så och hon lossnade helt efter en del levader, studs osv. Var väldigt fin i slutet :)


Jobb imorrn 07:30-13 sen stallet.

Bye bye

ledig

idag och förhoppningsvis imorgon är jag ledig
helgen har enbart bestått av arbete...pengar pengar
Loffsan fick som sagt lite sviter av kiropraktor behandlingen, troligtvis pga att hon spännde hals och nacke så pass vid behandlingen. Så hon är väldigt stel vid ridning nu, relativt mycket mjukare i kroppen men hals och huvud är rätt spännt. Imorgon ska Sandra få rida lite på henne och så får vi se om det blir ngn skillnad.

Hästbutiken www.hippson.se har total utförsäljning, förhoppningsvis ska de bara byta ut sitt sortiment och inte stänga ner för det hade varit rätt trist, men jag tog iaf tillfället i akt och klickade hem ett par skor och hovlack till loffs;)
Så nu kanske jag kan slänga mina mountainhorse-skor som bara går sönder, de är väldigt sköna men när andra paret skor går sönder på samma ställe efter inte allt för lång tid så är det nog dax att byta märke.

nä nu ska ja se på film som vanligt;)

bye bye


och lite mer kanske?

Kiropraktorn(?) var här i måndas och bankade på Loffsan, som med väldigt frågande ögon stirrade på mig när han tog  upp gummiklibban mot hennes övre halsmuskler...stackars tös...men hon gäspade och tuggade flertalet ggr så något måste det ha utlöst.  2 dagars vila blev det efter det, imorgon efter att jag cyklat hem och väntat på mitt ellos paket ska jag cykla vidare till stallet och premiär rida...det ska bli väldigt intressant. Han sa iaf att hon var låst i hela vänstersidan, nämen va? ;) det hade man ju inte förutspått...men skönt ändå att få henne behandlad, får se när det blir dags nästa gång, satsar på juni.

Idag är jag ledig, och ska hjälpa J:s far med att lasta trädgårdsavfall innan jag cyklar vidare till stallet igen...idag blir det nog bara ett snabbt besök, lite rykt, mockning och sen bye bye.

Har inlett min läsning av boken "män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson, alla andra har ju läst den så då får ju inte jag missa vad som nu är så bra med den, är på sidan 21 och har än så länge inte fastnat. Sen är jag ju ingen större fan av svenska deckare...men vi får helt enkelt se.

Ja vad har jag mer att skriva om...
Jo vår allas kära Dressyrpålle Briar 899 har lagt tävlingskarriären på hyllan...var väldigt roligt att se dårfinken i Las Vegas (via tv:n) när han var så på att det nog var en av Jans sämsta rundor, men ändå satt han där med ett smile och hästen sprang runt o sprätte hit och dit...han var lycklig av allt hejjande och blev skraj för alla kameror* LOVE LOVE* Han är inte min typ av häst men paret har charmat en ändå och han är lika knasig nu som när jag var där på praktik en herrans massa år sedan.  Minna Telde och Don Charly är mer min typ av ekipage...får se om de kan ta över manteln nu?!

Nu ska jag se på en tecknad film....IGOR...får se om det är något, sen nalkas det väl frukost/förmiddags fika för J:s syster kommer vid 11....

Over n' out!

Loffs-uppdatering

Inte halt, bara bäckenet som spökar, tar inte för sig riktigt bak eftersom hon är sned.....kommer kiro nu i april :) Dock fortfarande svullen och varm, masserade med arnika idag och BoT på tills Josse kommer imorgon...sen BoT på natten igen.

Blev av med en SUPER medryttare idag, hon vet bara inte om att hon är så duktig som hon är!  Men känner hon själv att det inte kommer gå så ska jag inte tvinga henne. Tycker det är väldigt tråkigt iaf.

over n' out

Loffsi toffsi

Vad ska man göra med den tanten, nu är hon svullen och varm i en kota, eventuellt att inte går rent...Kanske hennes ben inte pallar att hoppa....vi får se. Ska dit imorgon redan vid halv 10 så ska ägna mesta delen av dagen åt att filura på damen...
Annars är man fortfarande förkyld, varit det i en vecka nu...segt.

RSS 2.0