Idag gäller det!

Yey, d-day och Loffsan är finputsade inför förmiddagens flytt, kan fortfarande inte tacka Nina nog för hjälpen. Det är guld värt!

Så under hela dagen ska jag umgås med Loffsan och packka upp allt och ordna i stallet. Sen ska det nog bli en tur i det nya enorma ridhuset eller iaf tömkörning. Längtar!

kl19 är det seriöst igen för då ska jag o J infinna oss hos Nina, för damen fyller viss 20+ den 4/12 och ska ha lite "fest" då, tyvärr så har jag min ickeaktiva (eget ord ) facebook'are inte sett hennes inbjudan så vi är dubbelbokade med bio kl 21:15, men båda sakerna är ju i Malmö så en liten snabb visit ska vi nog hinna med, måste ju se hennes lägenhet, till slut.


Nä nu ska jag väl surfa runder lite mer på nätet för jag är superpigg, inne på min andra lediga dag av fem möjliga och det har jag inte varit sen i somras.

bye bye

Hata is

Gillar vintern men avskyr isen på vägarna, det b rukar ta 25 min att köra till stallet, idag tog det 40 min dit och 50 min hem. KALLT!



Men jag drog ut på en liten tur med damen ändå, måste ju rida lite i snön innan den försvinner imorgon. Hon fick pulsa på i snön och var superpigg.

4dgr kvar tills flytt YEY

Löning imorgon och jag har redan betalt mina räkningar ( dras imorgon) skönt det...

hej då i vintermörkret

Vintern är här!

Yey säger jag bara! 
Älskar snön, men dock blev det ingen motion för tanten igår, ville inte riskera att jag inte kunde ta mig hem.

Hade utsläpp idag och J fick aggera chaufför, vi skulle ändå flytta alla mina saker till nya stallet. Sommardäck på gammal bakhjulsdriven volvo kombi är en rejäl hit när vägarna är snötäckta ;)

Men iväg kom vi, och även hem igen. Kära loffsan var väldigt överkelen idag, ville ha all uppmärksamhet av oss och slickade våra händer torra från all den fukt som en gång fanns där.

Igår var det Kalas hos E och L, trevligt trevligt, alltid skoj att träffa J´s släktingar, och lilla kära skåneterriern RUT...lovely!

Imorn hoppas jag på ridning eller annan motion i kylan, även på bilder om jag kan lura med mig en fotograf


Spanska ridskolan here we come

Blev en ritt ut i skogen idag, red faktist med tränsbett och fungerade ganska bra, får påminna damen om att hon har en pilot då och då bara.

När vi hade ca 30 m kvar innan gården hör jag det välbekanta brummet från en lastbil, nice...not
Så full fräs mot infarten men icke picke, jag hann inte så min tös visade alla sina skolor ovan mark, hur jag hann vinka åt lastbilen att stanna vet jag inte men tydligen hann jag detta, och lyckades även sitta kvar, när damen stannat på väg bort igen så beslöt jag klokt i att hoppa av och leda de sista 5 metrarna ;)

Dagens outfit




under reflextäcket har vi:
Rosa bartl schabrak
oliv/mossgrönt ländtäcke Mia RS


None bye bye

Härligt väder idag

Hade det bara varit lite minusgrader också så hade det varit perfekt.
Är ledig idag tro det eller ej, var supertrött igår så somnade redan kl 22;30 och det är supertidigt för mig. Vaknade kl 8 imorse för att sedan bara känna en lättnads känsla över att få somna om, najs.

Gick upp kl 10 och här sitter jag än, ska väl knåpa ihop något gott att äta för att sedan köra till stallet och rida en tur i skogen


bye bye

Weehuuu lite kommentarer

Se där nu har jag fått lite kommentarer

Inte helt fel, precis kommit hem från jobbet, en skön kvällstur.


Inte så mkt mer att skriva idag, rätt så händelselös dag, utsläpp i morse, sen hem och sova några timmar för att sedan se en timme av en film och sen till slut jobb...


Fick lite snask=godis igår trots allt nu är det bara pizzan som fattas, får se om det blir något av det


Bye bye

Dooobidooo

Börjar ju snart bli en vana det här...bloggeriet.

Hade utsläpp idag, regnade som fasen heeeela tiden så blev inget motionerande för damen idag, får bli tömkörning/longering imorgon om jag orkar.

Fyndiga jag gjorde lite pyntade pannband till damen igår, av mitt gamla läderskärp från Ge-Kås i Ullared ;)

Oerhöst snygga ;)




Julig som få




Lite msåblingat här...hmm inget man kommer använda tror jag men va fasen blir det maskerad eller så så ställer vi upp ;)

Gjorde två andra som hon får prova imorgon..

Suck så godis och pizza sugen jag är idag, och J sitter bara o pratar i telefon och svarar på mail...

Fasen måste ju tillgodose mina behov ;)

Imorgon blir det även jobb igen, börjar klockan 15:45 - 20:15 tror jag, smått o gott sen börjar jag 6:45 på söndag


14 dgr kvar yey

*Trötter*

Ush så trött jag är, jobbar bara en massa mornar, och när jag är ledig har jag utaläpp, på lördag jobbar jag visserligen kväll men då måste jag åka till loffs på fm, så har redan satt upp mig på utsläpp då också, gud vad jag längtar till nya stallet, närmre, bekvämare och mer folk...


Ser på film nu In the namne of the King...

bye bye

Ändringar

Har nu gjort min blogg helt orginell, egen header och egen bakgrundsfärg, mkt stolt över mig själv...

Idag har jag bara jobbat, medryttaren har loffsan och imorrn jobbar jag länge...

Sett på Gossip Girl, mkt najs...sen har jag bara pillat med bloggen...

Dagen och tiden för flytt är så gott som bestämd den 29/11 på förmiddagen, tack N

Börjar få kläm på det här med bloggeriet, vem vet kanske blir frekventa inlägg hädanefter, men lovar inget
Snart är det jul yey!

bye bye

lite bilder



Nya anläggningen



Och en bild på loffsan från imorse

damdadam

"Ledig" idag och hade utsläpp i morse, gick upp kl 7, inte najs.
Klippte loffsan ben idag, så nu är hon slimmad och korthårig.

Min medryttare och jag tänker tydligen inte helt lika, känns som om hon fått för mkt inspiration från en viss person, det gillar vi inte...men hon får ju tycka vad hon vill, min häst mina regler. Har satt ut annons om ny medryttare så att man kan få någon som kan ta mer än 1 dag/ vecka, tiden har jag väl egentligen men det är skönt att ha någon som tar Loffsan de dagar jag jobbar kväll eller ska göra något annat.

C på jobb ska prova henne, men hon har inte råd att betala, vilket är väldigt synd, men hon ska iaf få prova henne. Kan kanske ge oss båda väldigt mycket.

Annars har jag sovit ävldigt gott sen jag kom hem igen, legat o dratt mig i ca 1 timme efter jag skulle stigit upp ;)

Jag hade tänkt att jag ska skriva upp alla filmer jag sett och ge betyg på vad jag tyckte om dem ( ser mååånga filmer) men upptäckte att jag knappt kommer ihåg dem...jag gillar iaf de äldre klassiksa disneyfilmerna enormt mycket...gärna med engelskt tal också eftersom man bara sett de svenska under sin uppväxt...

Idag ska jag göra lite god mat tänkte / hoppas jag

Ska övertala sambon att köpa hem lite färsk sparris

tänkte äta kokt torsk, kokt potatis, sparris och vitvinssås...hoppas det blir gött


bye bye
xoxo

HLR på en dammsugare

Mina arbetkamrater är snart lika virriga som de dementa ;) Idag dog dammsugaren under matsalsstädningen och i ett förvirrat ögonblick försökte två av mina kollegier återuppliva den med HLR ...haha

Sen har vi den kloka damen på 22:an när hon togs upp idag och man ställt de obligatoriska frågorna, "har du sovit gott, hur mår du idag" så sa hon att bo här och att vara pensionär är som att det vore söndag varje dag...vilken positiv dam :D

Annars har jag varit en snabbis i stallet, loffsan vilar idag, och sen har jag bara slappat hela dagen...underbart skönt för en gångs skull ....


22 dagar kvar nu, sakerna flyttas helgen den 21-22-23 /11 och Loffsan helgen därefter...yey!!


xoxo

RSS 2.0