Jag är med och tävlar hos Showjumper!

Behöver en till jacka nu i höst/vinter så hoppas på att vinna denna jackan :)
http://showjumper.blogg.se/category/tavling-i-bloggen.html

Min andra blogg

Vill bara tipsa om min scrap-blogg och att det bara är att höra av sig om ni vill ha ett handgjort kort gjort speciellt efter dina önskemål :D
kortkonst.blogg.se

Och dimman ligger tät

dsc01703 (MMS)

Och dimman ligger tät


Första riktigt kalla morgonen då ens anded...

dsc01702 (MMS)

Första riktigt kalla morgonen då ens andedräkt blir till rök. God morgon:)


Andra klippningen denna säsongen. Blir hal...

dsc01701 (MMS)

Andra klippningen denna säsongen. Blir halvklippt pga att hon frös som en tok hela vintern. Hoppas på att inte behöva klippa fler ggr. Man kan iaf få drömma;-)


God morgon. Dags att jobba

dsc01700 (MMS)

God morgon. Dags att jobba


Dags att sova. Nu har hösten kommit när ma...

dsc01699 (MMS)

Dags att sova. Nu har hösten kommit när man börjar tända ljus på kvällarna.


Nelly trånar redan efter mcdonalds;-) sitt...

dsc01698 (MMS)

Nelly trånar redan efter mcdonalds;-) sitter med josse och äter efter hennes ridpass idag


Nelly trånar redan efter mcdonalds;-) sitt...

dsc01698 (MMS)

Nelly trånar redan efter mcdonalds;-) sitter med josse och äter efter hennes ridpass idag


Loffsan och jag hittade en väg in i skogen...

dsc01697 (MMS)

Loffsan och jag hittade en väg in i skogen. Nu ska vi bara hitta ut igen haha


Helgen

Kämpar på med att lära mig kameran, går väl sisådär haha, men bilder har där tagits.
Inga proffsbilder precis men man kan ju inte lära sig om man inte övar ;)
Syster har varit på besök lördag till söndag, ridit på sin favorit Fleur (lippizaner/PRE på 8 år tror jag) Har aldrig stött på ett så egensinnigt sto och kan inte se vad min syster ser i hästen ;) förrutom att hon ser ganska trevlig ut. Lördagen bjöd fleur på ofrivilligt race i skogsallén när vi stötte på lite crossåkare i hagen bredvid, idag bjöd hon på en bockserie som hette duga, så pass att min syster fastnade med båda fötterna i stigbyglarna med översta delen av skon, vikten av att trampa ner hälarna kanske ;)
Sedan har den egensinniga hästen bestämt sig för att INTE gå där ryttaren vill, kan säga att det var svett, tårar av frustration och svordomar som haglade över den hästen idag, men det hela avslutades med triumf och rädslan som byggts upp hos Alexandra under ridturen byttes ut mot lugn efter en tur inne i beteshagen.
Jag själv satt på min ädla springare loffsan som inte rörde på ett öra under hela turen och galopperade fint och bärigt i hagens olika backar. Överraskade med ett par suveräna fattningar :)
Imorgon är det min sista semesterdag men har varit skönt att vara ledig och känns faktiskt att jag vilat skallen nu och är redo för nya tokigheter på demensavdelningen på tisdag.
Hej svej i lingonskogen

Hämtat syster i vellinge

dsc01696 (MMS)

Hämtat syster i vellinge


Ny kamera, friskförklarad häst

men mopeden gick sönder igår på hemvägen....man kan inte ha flyt hela tiden.
Blir bussåkande idag och fixande med moped i eftermiddag, ska ta bussen 12:16 tar 9 min till alstad sen ca 10 min att gå till stallet. Tur jag har min kamera med mig så att jag kan roa mig själv.
Ska enligt vet ta en månad på mig innan jag är fullt igång med loffsan, jag och mitt tålamod... men det får gå.
Idag ska jag skritta fram 20-30 min sen jobba lätt i padocken, och sen avskritt 15-20 min. Känns lagom, mkt skritt också som är så viktigt.
Bye bye

Loffsan friskförklarad:)

dsc01694 (MMS)

Loffsan friskförklarad:)


Min nya kamera

Så efter mkt om och men och en födelsedag så har jag nu beställt min nya kamera :)
Är otroligt trött på alla digitalkameror och att de flesta inte är bättre än min nuvarande på 2 år. Så det blev en Canon eos 1000D med kit objektivet.
Håller tummar och tår för att den kommer på onsdag och då har jag resten av veckan på mig att lära mig trycka på en knapp typ.
För första gången i mitt liv ska jag läsa en manual för denna kameran kommer framstå som rena tekniska undret för mig, tur man har en arbetskamrat som fotar en massa med canon och en gammal klasskamrat som är proffsfotograf. Frågan är ju fri
På onsdag är det återbesök på ATG för loffsan, är skapligt trött på att skritta nu, vill jobba lite i trav nu också. Misstänker dock att vänster fram måste behandlas också, är mer gallig än högra nu.
Josefin kör oss och håll tummarna för att det inte kommer blåsa för mkt.
Idag bjöd Josse mig på födelsedagsfika på ett fik i svedala, kaffe & sånt. Åt en köttbulls baguette med rödbetssallad, sedan for vi till mitt stall där josse lånade en av de bomlösa sadlar som stallägaren kommer att sälja i sin hästbutik som öppnar inom kort.
Efter det så pallrade vi oss iväg till Media Markt i hopp om att kunna köpa min kamera men icke sa nicke, den var slut.
Skrittade loffsan med gramanen idag, orkade inte bråka med henne nu när hon är så pigg ute och springer ifrån istället för att ta förhållningarna, Hon ser verkligen spöken i varje hörn nu.
Imorgon är det en skrittrunda igen som gäller för damen, får se om jag vågar longera henne för att se om hon fortfarande är halt, är lite rädd för att det ska förstöra ngt, men samtidigt så visar det sig ngn hälta på tisdagen så lär det göra det på onsdagen också och då är hon inte frisk.
God natt

Adorable!


Kossan.se

Kameran som jag ville ha fanns inte så jag...

dsc01690 (MMS)

Kameran som jag ville ha fanns inte så jag beställde den på nätet via dustin home istället. Hoppas på att få den nu i veckan:) nu vidare mot stallet och skritta ut på min mindre sansade häst;-)


Så nu ska det köpas kamera

dsc01689 (MMS)

Så nu ska det köpas kamera


Hundpassning

Passade mammas pitbull Dino på 8 månader nu i slutet av veckan. Helt galen hund och en ras som jag snabbt konstaterade inte passar mig, jag är mer vallhundstypen ;) Men gullig är han och han passar min mamma iaf. Lite bilder från det fina vädret får jag väl bjuda på. Han gör sig väldigt bra på bild.
Hej svej

Dagens publik vid matlagningen

dsc01682 (MMS)

Dagens publik vid matlagningen


Handlar lite gott till kvällen

dsc01679 (MMS)

Handlar lite gott till kvällen


RSS 2.0