Respektlöst och oengagerat

Det kom aldrig ngn medryttare, ringde henne och " oooooj det hade jag glömt" fick man till svar, andra gången detta händer och jag lägger det där med att leta medryttare på hyllan nu ett tag. Men ett kanonpass på loffsan fick jag iaf och Lizette dokumenterade det. Sedan åkte vi till hennes stall för att plåga hennes arab lite, inte gick det så bra för han maskade igenom hela passet, men men dåliga dagar får vi alla ha.
Bara undrar vad det är som gör att folk som vill komma och bli medryttare på min häst inte är seriösa? Vem är det som haffar alla seriösa medryttare?image13

over n' out

Vinter

Vet ni vad?
Det är vinter :D
Och det är skönt för då dör alla satans mygg hehe
Påsken är  snart över och skönt är väl det, den är så tråkig.
Snart skola igen...och sista rycket måste tas. Slut på laatheten. Skriva färdigt uppsatsen, lämna in alla uppgifter. Hemtentor och hoppas få godkänt på saltentan. Sen är det högskolepovet i en skola jag aldrig varit i och inte vetat var den låg fram tills igår. Yey!

Umgick med hjärtevännen Lizette igår, hade med mig Älskling och hans kompis, som numera heter svampen.
Och det var trevligt, hyffsad mat på Istanbul bättre service denna gång. Efteråt så skapade jag ett band med Killen Froddo. Makalös person...svart med vita fläckar. Men han varrädd till en början men sen var vi vänner som aldrig förr...kelade och hade oss, han tittade sorgsligt på mig när jag några timmar seanre lämnade honom för att spendera fler timmar i min säng.

Men vi möts igen min vän ;)

Nu är snart Lizette här och vi ska till stallet, halv 1 kommer där en tjej som ska provrida Loffsan, vi får väl se vart detta leder!

Over n' out

snoooookers

verkar vara en del som snokar här;)
Intervjun gick bra :D så nästa vecka får jag reda på om jag fick det...HOPPAS

Vet ni vad...det snöar <3
Och ni som inte vet det redan....Jag ÄLSKAR snö och vinter...ut o rida i snödrivor och känna hur hästens muskler spelar ....mumma

Sitter här o väntar på att Daniela ska komma sen pyser vi till stallet...

Är på dajligt humör idag...ska sätta igång med uppsatsen imorrn tror ja, har en bok hemma och ska försöka knata in til ShitCity i veckan o låna fler... Är jag ensam om att tycka att Malmö är en skitig stad? Jag ser nog inte malmö charmen som så många andra tycks göra...

jaja

Men alla ni som nu läser kan ju lämna ett litet avtryck här genom att skriva en minimal kommentar;)

image12

Visste ni att folk som är ute o promenerar är jätte farliga? Speciellt om ni frågar Loffsan, on fnös och stirrade som besatt ;)


over n' outKanske...kanske inte?

Om en timme sitter jag och säljer mig som satan på en arbetsintervju....

hoppas


over n' out

manna för själen

Umgicks med Lizette igår...och hon är som manna för själen...att umgås med henne känns så kravlöst, precis som med min häst och som med min Älskling. Vi åkte först på hundutställning för att se lite huskies eller Alaskan...men icke de hade redan visats. Så vi fick se terrier efter terrier och chihuahuor överallt. Men vi såg en stor hund här och där också.
Sen ¨på hemvägen pös vi in på mc'donalds, och där fanns en massa konstigt folk;)

Efter detta äventyret åkte vi till stallet för att N skulle hoppa loffsan...det gick super och loffsan är överlycklig.
Pös sedan vidare till Lizettes hästar där jag hjälpte henne lite med hennes arab. Jätteduktiga var dem!
När jag kom hem därifrån så skulle jag och Älsklingen iväg o se på bio...10000BC...helt ok, ingen oskar vinnare men men...

Nu ska jag ut o pilla med min skruttibang bang så att jag kanske kan se vad som är fel med den, sen kommer lizette och vi ska pysa till stallet igen.......

over n' out

"Du har ambitionen men inte engagemanget"

Ja det har jag fått höra sen tidig grundskola...ALLTID. De enda gångerna jag verkligen visat engagemang var på gymnasiet...men var tog den vägen? Droppen är ju när en lärare bryr sig för mkt, varför inte låta mig vara, jag vet redan allt detta och kämpar gladeligen med att trycka undan min ångest och skuldkänslor. SLUTA! Livet är hårt, det vet jag redan mend et blir fan inte lättare av att folk lägger näsan i blöt. Låt mig få ha min fasad om glada, roliga Jannike uppe...det är ändå ingen som vill se sura o deprimerade jag. Så nu har jag fått skriva detta och kan återgå till mitt vanliga liv.

over n' out

Varför är allt så jobbigt?

Känns som om jag står på samma ställe hela tiden och stampar, kommer ingen vart. Jag uppmuntrar alla andra att kämpa på men var är min glöd? Jag finns där för alla att prata ut men när kommer min tid? När ska jag känna att jag kan sluta vara glad inför alla så att jag äntligen får vara sur? När ska jag få vara ensam och bara "vara"?
Inga pengar, det var löst men så flög det iväg...ska allt bara bli skit nu? 4 år har gått och vad har jag gjort av mitt liv? Inte ett skit, allt detta för att jag sumpade mitt sista år på gymnasiet, allt som gick så SATANS bra! Åhh jag vill bara få ett utbrott, skrika, gråta och slå på någon men då sårar det någon och då känner de sig besvärade...Gud!
kräk på allt och alla, skit och möööööög....
Jag vill bara få spy galla på allt o alla utan anledning, bara för att liksom. Och egentligen är det ingen som gjort ngt utan det är bara jag som trycker undan mina känslor så att det sedan till slut kokar över, och var är inte bättre att skriva av sig än här? Vill inte sätta någon annan i kläm för att jag förstör för mig själv. Speciellt inte min älskling, han ska inte få för mitt slarv, mitt oengagerade beteende. Inte han som drar upp mig från skiten om och om igen. Hjälper mig när ingen hjälp finns. Skämmer bort mig med kärlek och närhet när jag egentligen inte förtjänar det. Han som är "DEN"!
Jag är så missnöjd med mig sälv och allt jag gör, så himla pessimistisk, vem är jag att påstå för folk att allt löser sig, kämpa på, ni är värda så mkt mer?
Jag överanalycerar allt jag gör för att hitta alla fel...
Men har jag ändå inte kommit någonstans de sista åren? Har jag inte växt? Börjat se människor bra sidor? Inte låtit mig bli trampad på? Inte smörat för människor så att de vill vara vän med mig? Har jag inte blivit mer självsäker trots allt? Vågat tala ut och säga min åsikt? Slagit näven i bordet?
Jag tror faktist det... men trots allt detta så är jag så uppgiven...kan man inte bara leva i nuet och strunta i  morgondagen?
Jag tror att jag håller på att bli vuxen :S

Känner att jag måste skriva här oftare.

Over n' out

RSS 2.0